Winkel mand

_Gratis verzending

Product pagina’s met uitgebreide informatie

Direct contact bel: 085-4013638
Previous slide
Next slide

Greenmood

Greenmood, opgericht in het hart van Europa, in Brussel, België, introduceert een nieuw en revolutionair plantontwerpconcept. Wij bieden volledig geconserveerde natuurlijke plantaardige producten die esthetiek combineren met een hoge mate van akoestische absorptie. Onze handgemaakte producten dragen bij aan betere prestaties en een hoger welzijnsniveau bij uw personeel. Wij ontwerpen en leveren alle structurele en natuurlijke elementen die u nodig heeft om het geluidsniveau te verlagen en de visuele aantrekkingskracht van uw binnenruimte te verbeteren. Dankzij hun unieke ecologische proces – voltooid zonder toevoeging van gevaarlijke gifstoffen, chemicaliën of componenten – zijn al onze mossen en bladeren volledig onderhoudsvrij: ze hebben geen snoei, geen water of zelfs zonlicht nodig. Rust, stilte, welzijn; geïnspireerd door de natuur. Welkom bij Greenmood.

OVER DE COLLECTIE
Het concept, ontwikkeld door Alain Gilles, is gebaseerd op het brengen van de pracht van de natuurlijke wereld in commerciële ruimtes en het verbinden van drukke professionals en hun klanten met de voordelen van geconserveerde planten. Elk product fungeert niet alleen als een natuurlijke geluidsabsorbeerder, maar helpt ook om stress te verminderen en het algemene welzijn te bevorderen dat we gewoonlijk aantreffen wanneer we wandelen in de natuur. Door multi-tonaal en gestructureerd mos te combineren met metalen frames heeft Greenmood een hoge kwaliteit ontwikkeld product ideaal voor geavanceerde zakelijke omgevingen.

GELUIDSREDUCTIE
Het geheim van een uitgebalanceerd bedrijfsinterieur zit niet alleen in hoe het eruit ziet en functioneert, maar ook in hoe het klinkt. De akoestische sfeer van een ruimte, of het nu een kantoorruimte of een lobby is, is net zo belangrijk als de indeling en inrichting. In grote interieurs, zoals open kantoorruimtes, wordt veel geluidsoverlast geproduceerd. Met zo veel gesprekken, rinkelende telefoons, het tikken op toetsenborden, het door elkaar schudden van papieren en verkeersgeluiden van buitenaf, is er een continu kabaal. In veel kantoren en werkruimten overschrijdt dit achtergrondgeluid de aanbevolen 45 decibel ver. Het resultaat ? Slechte concentratie, verminderde samenwerking, hoofdpijn, meer stress en ongemak. Effectieve akoestische oplossingen geïnspireerd door de natuur De oplossing is om dit omgevingsgeluid te verminderen ten behoeve van management, medewerkers en bezoekende klanten en opdrachtgevers. Dit wordt het best bereikt met akoestische elementen die de geluidsspreiding, weerkaatsing en echo verminderen. Onze producten bij GreenMood zijn specifiek ontworpen om geluid op een natuurlijke manier te absorberen. Alle producten zijn gemaakt met geconserveerde mossen, waarbij de akoestische voordelen voorop staan bij het maken ervan. Eenmaal in een bedrijfsomgeving geplaatst, helpen ze om omgevingsgeluid te verzachten en het algehele geluid in een interieur terug te brengen tot acceptabele decibelniveaus. Ze klinken goed, ze zien er goed uit en helpen je ook om je goed te voelen. Bewezen akoestische resultaten.

We hebben CARE CEDIA gevraagd om de prestaties van onze producten op het gebied van geluidsabsorptie te testen. Het laboratorium leverde ons gedetailleerde rapporten die de onmiskenbare geluidsreducerende eigenschappen van het natuurlijke mos aantonen Geluids absorptie Greenmood. De tests werden uitgevoerd in overeenstemming met de ISO 11654: 1997-norm (laboratoriumgebaseerde metingen van de geluidsabsorptiecoëfficiënt met 10m² voor elk mos) .631252505001000200040000,20,40,60,811,20 Akoestische absorptie-index (as) Frequentie (Hz) Ball Moss, Provence Moss, Lichen Design Collection.

aandacht langwerpig nummer lg https://www.lovelygreen.nl/greenmood-product-pagina/
Banner Extra aandacht nummer LG https://www.lovelygreen.nl/greenmood-product-pagina/
GREENMOOD COLLECTIE
Geen verzendkosten

Op alle bestellingen

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / Klarna / MasterCard / Visa

Sluit filters
Productcategorieën
Product tags
Sorteren op
Prijs Filter