Winkel mand

_Gratis verzending

Product pagina’s met uitgebreide informatie

Direct contact bel: 085-4013638
mijn groene wereld

G-TAIL

Een combinatie van volheid en leegte. Het Tail-concept – met een volle body ring in een lege ring met daarboven een rechte lijn – wekt de indruk van mobiliteit zonder de complexiteit van het zijn gekoppeld aan een mobiele structuur. Het is ontworpen om aan het plafond te hangen en kan in verschillende aantallen worden gebruikt en combinaties, om een grote elegant te vullen lege ruimte. De metalen staafstaart zorgt voor een gevoel van oriëntatie en advertenties drama en persoonlijkheid aan de functie. Staart kan op verschillende plaatsen worden geplaatst hoeken en hoogtes, waardoor architecten en ontwerpers om hun eigen speelse visie te definiëren. 

De kabel is bovenaan de cirkels geplaatst 
ondersteunt het hele gewicht terwijl de ene verbonden met de staart bepaalt de hoek. De dubbelzijdige binnenste cirkel kan zijn verkregen in een verscheidenheid aan geconserveerde planten en kleurrijke mossen. Het met mos bedekte element helpt daarbij absorberen omgevingsgeluid, waardoor de algemeen geluid van een interieur. Dit draagt bij naar een meer vredige en kalme sfeer.

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu.Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN
mijn groene wereld

BOLMOS
Bol Mos wordt over het algemeen gebruikt om textuur toe te voegen aan een groene muurbasis. Ball Moss geeft je een levendige kleur en textuur aan elke ruimte met 3D-effect op je groene muur. Met de hand geoogst in Europese bossen, zullen deze bolmossen van de beste kwaliteit je een groene levensstijl brengen in je ruimte. Ze zijn allemaal duurzaam gekweekt en geconserveerd met behulp van natuurlijke glycerine en kleurstoffen voor levensmiddelen.
bolmos

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

mijn groene wereld

FORREST
Onze Forest-dessins geven uw muren een echt wild bosgevoel terwijl ze zowel de akoestische als de visuele sfeer versterken. Door hun conserveringsproces kunnen we alle voordelen van echte planten gebruiken voor het interieurontwerp, zonder enige nadelen. Ze hebben absoluut geen onderhoud, geen water geven, geen zonlicht of wat voor snoei dan ook nodig. Met dit innovatieve concept van verticale tuinen betreedt Greenmood een echt plantontwerp-universum. Ondergedompeld in het hart van een 100% natuurlijke exotische sfeer, zult u hun rustgevende effect snel voelen. Wat voor soort bedrijf u ook heeft, onze Forest-collectie past perfect in uw interieur, met een uniek en persoonlijk ontwerp!

mijn groene wereld

AFMETINGEN
afmetingen tail https://www.lovelygreen.nl/greenmood-g-tail/

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden van de ruimte waar u dit product wilt toepassen.

mijn groene wereld

Contactformulier

Geen verzendkosten

Op alle bestellingen

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / Klarna / MasterCard / Visa

Sluit filters
Productcategorieën
Product tags
Sorteren op
Prijs Filter