Winkel mand

_Gratis verzending

Product pagina’s met uitgebreide informatie

Direct contact bel: 085-4013638
Gencork 3D Kurkwanden
22 adembenemende designs
Gencork

Is een merk van kurkoplossingen dat de symbiose onderzoekt tussen een ecologisch low-tech materiaal en high-tech productieprocessen. Creativiteit, technologie, duurzaamheid en menselijke emoties in een naadloze dialoog. Het 100% natuurlijke en duurzame geëxpandeerde kurkagglomeraat wordt getransformeerd door computer algoritmen op basis van generatief ontwerp, met sterke inspiratie in biologie, wiskunde en geometrie. De ontwikkeling van onze kurkpanelen verkent industriële digitale productieprocessen, opent een nieuw spectrum aan mogelijkheden en genereert nieuwe formele esthetiek. Dit creatieve systeem optimaliseert niet alleen de thermische en akoestische eigenschappen van kurk, maar voegt ook artistieke waarde toe en biedt meerdere emoties en sensaties aan degenen die erover nadenken. 

HET MATERIAAL
Er wordt alleen kurk van de takken (falca) gebruikt voor de vervaardiging van kurkkorrels. Dit zijn blokclusters in een autoclaaf, een proces dat 100% natuurlijk is, zonder het gebruik van toevoegingen. Deze technologie, ontwikkeld door Sofalca, bestaat uit het injecteren van waterdamp door middel van pellets die uitzetten en samenklonteren met de hars van de kurk zelf. Dit “koken” geeft de resulterende kurk ook een donkere kleur, zoals chocolade. Bij de productie van de stoom wordt biomassa gebruikt, die wordt verkregen bij het malen en schoonmaken van de falca, en dat maakt het een echt ecologische productie en zonder afval, met een energie-zelfvoorziening van 95%. Dit supermateriaal, kurk, biedt een enorm scala aan voordelen, want naast een uitstekende thermische en akoestische isolator en antivibratie, is het ook een CO2-opvangbak die een belangrijke rol speelt in het milieu.

DE COLLECTIE
Met 22 designs, in de meest kunstzinnige manier bedacht en gemaakt, is er altijd wel één die past in uw project. Elk wand wordt custom made gemaakt zodat alle partronen passen en vloeiend in elkaar overlopen.
Bekijk de designs en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Levertijd zit gemiddeld op 6-9 weken.

aandacht langwerpig nummer lg https://www.lovelygreen.nl/gencork-product-pagina/
Banner Extra aandacht nummer LG https://www.lovelygreen.nl/gencork-product-pagina/
GENCORK COLLECTIE

CorkWhirl 2D

CorkDelaunay 2D

CorkBlackOnWhite

Geen verzendkosten

Op alle bestellingen

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / Klarna / MasterCard / Visa

Sluit filters
Productcategorieën
Product tags
Sorteren op
Prijs Filter