Winkel mand

_Gratis verzending

Product pagina’s met uitgebreide informatie

Direct contact bel: 085-4013638

Disclaimer

Lovely Green is een handelsnaam van Groene Luxe. Hierna te noemen: Lovely Green.

Lovely Green heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie grote zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard. Lovely Green aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen. 

Lovely Green garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door Lovely Green gewenst moment worden gewijzigd.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Lovely Green op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Lovely Green aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Lovely Green de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

Er wordt volop gewerkt aan verbetering en uitbreiding van de webshop. Mocht u hier last van ondervinden bieden wij alvast onze excuses aan.

Geen verzendkosten

Op alle bestellingen

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / Klarna / MasterCard / Visa

Sluit filters
Productcategorieën
Product tags
Sorteren op
Prijs Filter