Winkel mand

_Gratis verzending

Product pagina’s met uitgebreide informatie

Direct contact bel: 085-4013638

CorkBee

CORKBEE is een Pools merk dat passie voor goed design en eenvoudige vormen combineert. We focus op hoge kwaliteit en oprechtheid van materiaal. Ons doel is om unieke producten te creëren die elk interieur en elke context compleet maken. Idee van natuurlijk design, gebaseerd op eenvoud en het gebruik van natuurlijke goederen, leidde ons bij het creëren van de Corkwall-collectie.

Wat is een kurkwand
Corkwall is een collectie van milieuvriendelijke 3D wandpanelen gemaakt van gerecycled kurk. Het is een combinatie van uniek design en zorg voor het milieu. Een combinatie van hoge kwaliteit met de oprechtheid van het materiaal. Van nature. Corkwall is een unieke 3D wanddecoratie die elk interieur afmaakt. Het zorgt voor zijn akoestiek en microklimaat. Het is gemaakt zonder schade aan het milieu. Dankzij hun vorm kunnen kurkwandpanelen in één richting worden gerangschikt, symmetrische patronen creëren of een unieke compositie creëren. Er zijn talloze combinaties.

Inspiratie
Onze inspiratie is de natuur, die wordt gekenmerkt door uniciteit, duurzaamheid en tijdloosheid. Daarom maken we milieuvriendelijke producten. Onze panelen zijn gemaakt van hernieuwbaar, recyclebaar en biologisch afbreekbaar materiaal. Kurk. Wij combineren modern, uitgekiend design met zorg voor het milieu.

Waar is het van gemaakt
Voor het maken van Corkwall-panelen gebruiken we uiteraard kurk. We extraheren het echter niet specifiek voor onze behoeften, maar we gebruiken een bijproduct van de productie van wijnkurken. Korrelkurk is in vorm gegoten met massale kleurpigmentatie

Beschikbare kleuren

colors https://www.lovelygreen.nl/corkbee-product-pagina/
Previous slide
Next slide
CORKBEE COLLECTIE

CorkBee Kite

CorkBee Line

CorkBee Stripe

CorkBee Concave

CorkBee Weave

Geen verzendkosten

Op alle bestellingen

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / Klarna / MasterCard / Visa